Gewichtheffen

Organisator(en): Focus Health & Fitness

Ontspanning, gezondheid en sporten onder één dak!
FOCUS Health & Fitness is meer dan alleen een plaats om te sporten. Ontspanning, gezondheid en sporten onder een dak! Een sportcentrum gevestigd in Oude-Tonge en Middelharnis, op Goeree-Overflakkee, waar afwisseling in het sporten, professionele begeleiding en werken aan een gezonde levensstijl centraal staan. Iedereen die wil investeren in zijn gezondheid is van harte welkom – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.

Op zowel zaterdag 18 juli als donderdag 23 juli organiseert FOCUS Health & Fitness twee ‘Weightlifting-wedstrijden’.

Zaterdag 18 juli zal de wedstrijd bestaan uit de ‘Power Lifts’. Dit zijn de bekende ‘Squat, Bench Press & Deadlift’.

Donderdag 23 juli bestaat de wedstrijd uit de ‘Olympic Lifts’. Dit zijn de ‘Snatch & Clean and Jerk’.

Tijdens de wedstrijd krijgt men per oefening drie pogingen om een zo zwaar mogelijk gewicht te tillen. Het zal niet gaan om het totaalgewicht van de drie pogingen, maar om de zwaarste poging.

Ter voorbereiding op de wedstrijden zal er medio maart 2020 één proefwedstrijddag per stijl worden georganiseerd, om er ook zo zeker van te zijn dat de juiste standaarden worden behaald.
Indien er veel animo is kunnen er ook medio mei 2020 één of meerdere voorselectie-dagen plaatsvinden. Dit alles op onze locatie op Stationsweg 18 in Oude Tonge.

Meer informatie zal op de Facebook-pagina van FOCUS Health & Fitness worden gecommuniceerd. Ook is het mogelijk persoonlijk contact op te nemen via de mail. (info@focushealthfitness.nl)

Nadere informatie

Mail: info@focushealthfitness.nl
Web: nl-nl.facebook.com/focushealthfitness

Op welke dag(en) vindt deze sport plaats?